nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
30min
Viltgryte med reinsdyrkjøtt
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
30min
Viltgryte med reinsdyrkjøtt
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.6 (30 stemmer)
I denne gryten kan du også bruke annet type viltkjøtt, hvis du har tilgang på det.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skjær kjøttet i store terninger. Stek bacon i litt smør sammen med løk i en panne. Ha det over i gryten.
Stek sopp og selleri i skiver, gulrot i terninger og persillerot i staver og ha det i gryten. Vend kjøttet i litt mel og brun bitene på alle sider i et par omganger. Krydre med salt og pepper.
Ha alt i gryten og hell over kraft, rødvin og resten av krydderet. Kok opp å la det trekke på svak varme en times tid eller til kjøttet er mørt. Pynt med hakkede urter.
Server gryten med potetstappe som er tilsmakt med urter.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.6 (30 stemmer)