Gresk taco med melonsalat
Gresk taco med melonsalat
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Lag tzatziki. Riv agurken og klem ut vannet. Bland agurken med yoghurt, presset hvitløk og salt. Sett det kjølig.
Skyll kikerter godt. Ha kikertene i en food prosessor sammen med sitronsaft, hvitløk, salt, tahini og olje. Humusen skal ha en myk konsistens. Vend inn finhakket bladpersille til slutt.
Skyll spinaten. Bland rødløk, to-mat, agurk og melon med spinaten.
Varm brødene ved 225° i noen minutter. Potetlomper trenger du ikke varme.
Bland kjøttdeig, løk, egg og krydderblanding og form til ovale biffer, som tres på grillspyd. Pensle biffene med olje, og grill spydene i ca. 5 minutter eller til de er gjennomstekt. Snu på dem mens du griller. Spydene kan også stekes i ovnen på en stekeplate ved 225° i 15 minutter.
Strø sesamfrø over biffene, og server dem med gresk salat, tzatziki, humus og pepperoni.