nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
30min
Krabbeburger med røsti og pesto
nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
30min
Krabbeburger med røsti og pesto
Litt annerledes burger med mye smak. Med ferdig renset krabbeskjell er det enkelt å lage denne burgeren.
DETTE TRENGER DU
PERSONERKrabbeburger
2stk
Krabbe (Taskekrabbe)(fylte skjell)
0.5stk
Paprika(rød, i terninger)
2stk
Sjalottløk(finhakket)
1ss
Gressløk(hakket)
1ts
1ss
1stk
2ss
2ss
SLIK GJØR DU
Rens krabbekjøttet ut av skjellene og mos det med en gaffel. Rør inn de øvrige ingrediensene og form fire flate burgere.
Stek dem gylne og gjennomvarme i en blanding av smør og olje.
Klem så mye vann som mulig ut av de revne potetene. Rør inn salt og pepper.
Varm rikelig med olje i en stor stekepanne og stek 8 flate røsti, ca. 2 minutter på hver side.
Legg en krabbeburger mellom to røsti. Anrett på salatblad med friske urter og drypp pesto rundt.