Krydrede kjøttboller med grillet paprika og potetsalat
Krydrede kjøttboller med grillet paprika og potetsalat
DETTE TRENGER DU
PERSONERPotetsalat
SLIK GJØR DU
Legg 8 trespyd i vann i ca. ½ time.
Rør kjøttet godt med salt og tilsett havregryn, oregano, persille, potetmel og knust hvitløk. Rør i vann til en passe fast farse. Smuldre fetaost, og rør den i farsen.
Fukt hendene med vann og form små kjøttboller. Træ dem på spyd og pensle rundt med olje.
Grill kjøttbollene til de er gjennomstekte. Det tar ca. 8 minutter. Snu på spiddene under grillingen.
Pensle paprika med olje, og grill dem til de blir lett brent rundt det hele. Dette gjør at paprikaskinnet kan trekkes av og paprikaene er klare til servering.
Rør sammen olje, eddik, salt, sukker, pepper, gressløk og dill i en bolle. Skjær potetene i to, og vend dem i dressingen sammen med smuldret fetaost.
Anrett kjøttbollespiddene med grillet paprika og potetsalat på tallerken.