Krydrede reker med avokadorøre og bruschetta Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
35min

Krydrede reker med avokadorøre og bruschetta

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
35min

Krydrede reker med avokadorøre og bruschetta

Rekeblanding med chili, grovhakket koriander, mango og laks. Server med avokadorøre og smakfull tomatbruschetta. Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Reker, mango, lime og chili er en vellykket smakskombinasjon.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Tomatbruschetta

4skiver
1klype(r)
1klype(r)
2stk
300g
Tomat(helst i ulik farge)
0.5dl
Kruspersille(grovhakket)
10blad
300g
Laks(fryst laksefilet)
400g
Reker(med skall)
1stk
Lime(saften)
1stk
Chili(rød)
1pakke(r)
Koriander(1 potte korander)
150g
Mango(fryst i biter)

Avokadorøre

0.5stk
Chili(rød, uten frø og hinner)
1stk
Lime(revet skall og saft)
1fedd
Hvitløk(presset)

SLIK GJØR DU

  1. La laksen tine litt og skjær i mindre biter, ca. 7 x 7mm. Legg dem i en skål. Press over limesaft og bland godt. La det stå i 30 minutter.

  2. Lag avokadorøre. Finhakk chili. Del, kjern ut og skrell avokado. Legg dette i en bolle sammen med skall og saft av lime, sweet chilisaus, finhakket chili og presset hvitløk. Mos sammen eller miks med en stavmikser. Røren kan gjerne være litt grov i konsistensen.

  3. Grill eller rist brødene i en brødrister. Finhakk løken. Skjær tomater i biter og bland i en bolle med olivenolje, løk, persille og strimlet basilikum. Fordel røren på brødene. Drypp over olje og krydre med salt og pepper.

  4. Skrell rekene. Del, kjern ut og finhakk chili. Hakk korianderen grovt og bland den, chili, reker og mango med laksen.

  5. Server rekeblandingen med avokadodressing og tomatbruchetta.

Rekeblanding med chili, grovhakket koriander, mango og laks. Server med avokadorøre og smakfull tomatbruschetta. Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN