Krydrede reker med avokadorøre og bruschetta
Krydrede reker med avokadorøre og bruschetta
DETTE TRENGER DU
PERSONERAvokadorøre
Tomatbruschetta
SLIK GJØR DU
La laksen tine litt og skjær i mindre biter, ca. 7 x 7mm. Legg dem i en skål. Press over limesaft og bland godt. La det stå i 30 minutter.
Lag avokadorøre. Finhakk chili. Del, kjern ut og skrell avokado. Legg dette i en bolle sammen med skall og saft av lime, sweet chilisaus, finhakket chili og presset hvitløk. Mos sammen eller miks med en stavmikser. Røren kan gjerne være litt grov i konsistensen.
Grill eller rist brødene i en brødrister. Finhakk løken. Skjær tomater i biter og bland i en bolle med olivenolje, løk, persille og strimlet basilikum. Fordel røren på brødene. Drypp over olje og krydre med salt og pepper.
Skrell rekene. Del, kjern ut og finhakk chili. Hakk korianderen grovt og bland den, chili, reker og mango med laksen.
Server rekeblandingen med avokadodressing og tomatbruchetta.