Laksegryte med kokosmelk, persillerot og karri  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
30min

Laksegryte med kokosmelk, persillerot og karri

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
30min

Laksegryte med kokosmelk, persillerot og karri

Eksotisk laksegryte med persillerot, minigulrøtter, løk, hvitløk, hvitvin, karri, kokosmelk og frisk koriander. Spennende smaker! Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

3.2 (9 stemmer)
Eksotisk gryte med smak av kokos og karri.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Laks(filet, uten skinn og bein)
1stk
1ss
2dl
1boks(er)
0.5stk
Koriander(1/2 potte)
1klype(r)
Salt(smak til )
1klype(r)
Svart pepper(smak til )

SLIK GJØR DU

  1. Salt fisken på begge sider med 1 ts salt. La den trekke i kjøleskapet til den skal legges i sausen.

  2. Skrell og skjær persillerot i ca. 2 cm store biter. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Knus sitrongresset med et knivskaft og hakk det fint.

  3. Stek løk, persillerot, gulrøtter, hvitløk, sitrongress og karri i 1 ss smør i en stor kjele. Tilsett vin, fond, vann og kokosmelk.

  4. La det småkoke under lokk i ca. 15 minutter til grønnsakene er myke.

  5. Jevn sausen med maisenna, som er utrørt i ½ dl kaldt vann. Smak til med salt og pepper.

  6. Legg fiskebitene i gryten og la fisken trekke i ca. 5 minutter.

  7. Pynt gryten med koriander. Server med ris eller couscous.

Eksotisk laksegryte med persillerot, minigulrøtter, løk, hvitløk, hvitvin, karri, kokosmelk og frisk koriander. Spennende smaker! Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

3.2 (9 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN