Svinefiletgryte med urter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Svinefiletgryte med urter

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Svinefiletgryte med urter

Serveres med sommerens første grønnsaker! Foto: Kent Jardhammar

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1 (1 stemmer)
Miks av mange gode smaker!  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Indrefilet av svin(cirka 500 g)
1ts
1klype(r)
3dl
1stk
1pose(r)
Spinat(cirka 40 gram)

Tilbehør

3stk
1bunt
300g
1bunt

SLIK GJØR DU

  1. Skjær fileten i skiver. Stek dem i omganger i en stekepanne i litt smør. Strø på salt og pepper og strø over urter. Skyll ut stekepannen etter hver steking og mål opp sjyen. Legg kjøttet over i kjele. Skrell og stek småløken hel og legg over i kjelen.

  2. Tilsett sjy, buljongterning og soya. La det koke opp. Bland fløte og maisenna og rør jevningen i gryten. La det småkoke i 5 minutter.

  3. Skyll spinaten og bland den i gryten. Press over hvitløk og rør om.

  4. Strø hakket dill over de lettkokte og sprø grønnsakene.

Serveres med sommerens første grønnsaker! Foto: Kent Jardhammar

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN