nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min
Thaikrydrede laksekaker med byggotto
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min
Thaikrydrede laksekaker med byggotto
Stek små kaker som træs på spidd, og serveres som en lett kveldsrett.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Finhakk laksen.
Skrell poteten og skjær den i små terninger. Kok den mør i usaltet vann. Damp poteten godt og mos den.
Rens og finhakk vårløk. Bland laks, poteter, egg, vårløk, ingefær, koriander og limejuice. Smak til med salt og pepper.
Form farsen til små kaker og stek dem i olje, 2—3 minutter på hver side.
Klipp opp posene med byggris, hell risen i et kokekar og hell på kokende vann. Kok byggrisen i ca. 15 minutter. Rør inn smør, paprika, karri og koriander og smak til med salt.
Tre laksekakene på trespidd og anrett dem på en seng av byggotto.