Kylling khao soi Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Kylling khao soi

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Kylling khao soi

Khao soi kyllinggryte med masse spennende smaker Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Skalldyr
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.8 (10 stemmer)
Kylling khao soi gryte med karri, ingefær og nudler 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
1skiver
Ingefær(cirka 2 cm)
3stk
Kyllingbryst(eller lår, i biter)
1boks(er)
1pakke(r)
Nudler(av egg)
0.5stk
1pakke(r)
1stk

SLIK GJØR DU

  1. Kjør chili, hvitløk, ingefær, karri og sjalottløk sammen i en kjøkkenmaskin. Ha eventuelt  i litt vann for å få ingrediensene til å blande seg.

  2. Stek blandingen i noen minutter, til den begynner å dufte.  Ha i kokosmelk, nam pla, brunt sukker, buljong og kyllingbiter. Dekk med vann. La det koke i omtrent 30 minutter eller lenger.

  3. Ha i eggnoodler og la de koke ferdig før servering. Server med friske bønnespirer, finhakket rødløk og smak til med limesaft.    

Khao soi kyllinggryte med masse spennende smaker Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Skalldyr
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.8 (10 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN