Nøttepanert kyllingfilet med couscous
Nøttepanert kyllingfilet med couscous
DETTE TRENGER DU
PERSONERCouscous
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 175°. Kok opp vann og olivenolje med litt salt i en kjele. Tilsett couscous og rør om. Legg på lokk, og trekk kjelen av varmen.
Grovhakk pekannøttene. Krydre kyllingen med salt og pepper og paner i mel, så
i sammenpisket egg og til slutt i nøtter eller mandelflak.
Stek filetene forsiktig i litt olje i en stekepanne til nøttene begynner å få farge. Etterstek i ovnen i en ildfast form
i ca. 15 minutter.
Kok sammen alle ingrediensene til sausen i ca. 10 minutter.
Varm opp litt olivenolje i en stekepanne, og smuldre i couscousen. Krydre med gurkemeie, spisskummen, salt og pepper, og stek grynene i ca. 5 minutter på middels varmen under omrøring.
Skrell gulrøttene og skjær i tynne skiver. Skjær løk og vårløk tynt. Bland i rosiner, gulrot, løk og vårløk. La alt bli varmt.
Server kyllingen med den duftende couscousen og appelsinsausen.